Despre mine

6oct. - by admin - 1 - In Trup, Minte, Suflet

Pentru că nu mi-am găsit cuvintele potrivite să mă descriu singură, am rugat oameni din jurul meu, care m-au cunoscut de-a lungul timpului, să mă picteze în cuvintele lor. I-am rugat să fie obiectivi și să se oprească la o frază.  Le-am spus fieăruia că poate să scrie și de rău.:)) Așa nu mă laud, nu mă subestimez și mă ajută să mă cunosc și eu mai bine.  Astfel sunt în ochii celor pe care îi cunosc. Rândurile sunt publciate în ordinea în care fiecare a avut timp să îmi răspundă.

 Sunt fericită că îi cunosc, că fac parte din viața mea și că fiecare dintre ei contribuie la ce sunt.  Pentru toate acestea le mulțumesc. 

Corina Stefan 20 yrs after
Pentru că zilele acestea circulă acea provocare cu după 20 de ani, m-am provocat și eu să caut, să postez. Mă abțin la comentarii despre mine cu înainte și după.:)

”O aventurieră care nu alege căile bătătorite, entuziastă, receptivă și de încredere, cu o gândire profundă și alternativă. Și frumoasă, și deșteaptă. Știți voi.:)”  Irina Dragoș, fostă colegă Holland Park School – prietenă de peste 20 de ani, o femeie inteligentă, un IT-st cu state vechi, un artist care descoperă emoția dincolo de culori. 

🤝 „Talentată, minunată Corina Ștefan este unul din puținii oameni pe care-i cunosc care-și trăiește cu pasiune vocația. O prietenă adevărată și un OM de cuvânt pe care te poți baza sută la sută. ” Vali Irina Ciobanu, artist plastic, omul care are bucuria în casa sufletului pentru ea și altii,  omul care când râde spune o poveste, prieten și Om minunat.

🤝 ”Cori este omul care nu are în dicționar cuvântul limită.”  Carmen Oprea, colegă la școala de ghizi, prieten, om frumos, profesionist tenace și mamă caldă și faină care își duce pruncul pe umeri pe munți 

🤝”O „nebună” frumoasă, o prietenă dragă, un om care găsește ce e mai frumos în jurul ei.” – Cristina Poiană – economist, colaborator din 2013, devenit prieten, profesionist de nădejde, serioasă, dar veselă, asumată și de cuvânt. Uneori chiar și în vârful limbii, dar de cuvânt. 🙂

🤝 ”Eu mă simt binecuvântată cu o prietenă ca tine.

Sunt recunoscătoare ca te-am întâlnit si ca lucram impreuna. Ești minunată, profesionista desavarsita si o prietenă  adevărată.” – Georgiana Enache, femeia antreprenor cu mână de fier în mănușă de catifea, pasionată încât mângâie cald lemnul, omul care se descoperă în fiecare zi. Clienta care mi-a devenit un prieten drag, un om aproape și de la care am învățat să spun mulțumesc pentru orice. 

🤝”Energie. Idei. Multe idei. Idei neconvenționale. Indiferent care este problema, există întotdeauna o modalitate de a tăia nodul. Încearcă totul, păstrează ceea ce s-a dovedit cu rezultate pozitive și a dezvoltat de acolo înainte. Nu se oprește opri niciodată, nu te teme niciodată. Îi place să găsească mai multe metode, mai multe idei. Ingredientul cheie este bucuria= bucurie + măreție. Un singur cuvânt pentru tot: Corina”

”Energy. Ideas. Lots of ideas. Unconventional ideas. No matter what the issue is, there is always a way to cut the knot. Tried everything, kept what proved positive results and developed from there onwards. Never stop, never fear. Just enjoys finding more ways, more ideas. The key ingredient is joyfulness= joy+gratefulness. One word for all: Corina” 

– Ecaterina Zăinescu – CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ, acel om și drag care mi-a fost alături întotdeauna, indiferent ce. Acel perfecționist al cifrelor, dar sensibil artist în culori, cuvinte și imagini.  Acel om minunat care s-a transformat omul ce caută ca în fiecare zi să se găsească și să fie cea mai bună variantă a sa. Femeia care are atâta emoție, pasiune și dăruire încât îi simți îmbrățișarea gândurilor la distanță.

🤝“Corina este un om cum rar intalnesti. Un om onest, muncitor, haios, o optimista incurabila si un suflet mare-mare de tot, dispus sa ajute oricand.” ☺❤ – Anca Cristea, medic veterinar, specialist în oncologie veterinară, manager medical și OM.  Anca e un ocrotitor al animalelor și un om al oamenilor. Are o deviză pe care o iubesc, nu o redau adliteram, dar prindeți ideea ”Intr-o lume în care poți fi orice, alege să fii bun.”

🤝 ”Corina…dar in mintea mea este la COCUTA, asa o alint de cand o stiu….si DA, as spune de o viata. Este acea persoana pe care te poti baza si nu te poti supara cand la figurat spus taraste cu tine pe jos…De ce? Pentru ca este o fire puternica si dreapta, cerebrala cu o energie puternica de care sunt mandru, pentru ca iti deschide ochii si  e un prieten cum multi isi doresc, dar nu au asa ceva in viata lor. Te iubesc COCUTA!!! :)” – scrise Adrian Jugănaru, prieten de când muma lui l-a făcut. Am fost la aceeași grădiniță, am mâncat pur și simplu din aceeași cratiță. Adrian care e prieten. Cu mulți ani urmă, el își sacrifica pauzele de masă să mă ducă la pansat. Adrian care când a dat de greu a văzut că șansa lui e schimbarea. Ce nu a schimbat? A rămas prieten. O să îl găsiți între rândurile de aici.

🤝

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

One thought on “Despre mine”

Comments are closed.