Sictir 2.0

10feb. - by Corina Stefan - 0 - In Uncategorized

Mi s-a cam fluturat cheful astazi. Poate unde am aflat ca mi s-a facut diploma de absolvire master si mi-am dat seama ca nu am teava. Teava sa fac diploma cornet si sa o scuip pe undeva cu ajutorul ei, al tevii.

Asa ca, neavand  treaba (bine ca nu am avut de treba, fiindca nici chef nu aveam) am flendurit-o pe net sa vad ce fac altii. Mai exact pe facebook, linkedin s.a. …Si mai exact- din nou- „altii” dintre cei pe care i-am cunoscut prin scoli de-alungul vietii. Pentru o perioada scurta de timp am cam lasat bot, incercata fiind de comparatii si comparari.

Inutil sa compari. Si eu am realizat lucruri importante. Ce anume? Pe langa mersul pe moto- exercitiu de echilibru si echilibristica- o deviatie de sept importanta (asa a zis medicul,  ca am o deviatie de sept „importanta.” Asta dupa ce alta doamna doctor mi-a  afirmat ca am respiratia „aspra”). De grad 4. De care vreau sa scap.  Si am mai realizat niste kg. Vreo 5-6 in plus. Si alea’s importante, daca traiam in alte vremuri imi dadeau prima pentru depasirea de plan. Bun, am realizat niste kg importante.  Dar si de alea vreau sa scap.Pana la urma  ambele chestii sunt importante, nu -i asa?  Chiar daca nu le pot mentiona nici pe facebook.com, nici pe linkedin.com sunt ale mele. Si uite ca le scriu un post intreg pe blog.  de ce? Asa, din sictir 2.0.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail