10 ani

10 ani de la prima postare pe blog


 

Am realizat că în februarie se fac 10 ani de la prima postare în care am înlocuit “Hello World” cu propriile gânduri. 10 ani înseamnă mult sau nimic. Timpul are propria măsură dincolo de secundar.10 ani de blogging iexplore.ro

 

Am început blogul inițial pe worpress.org, iar blogul se numea Tzoanca, așa cum persoanele dragi din viața mea obișnuiau să îmi spună pe atunci. Abia în urmă cu un an am lipit cele două bloguri și încă mai am de treabă să retușez postările vechi pentru că tehnologia s-a schimbat incredibil în 10 ani. Dar o voi face și pe aceasta. 10 ani de blogging demonstrează că sunt consistentă în ceea ce fac.

 

Cei 10 ani de blog sunt mărturia unei evoluții. Am călătorit, am întâlnit oameni frumoși, am trăit experiențe de tot felul. Am scris,dar, mai ales,  am simțit. La început am scris amestecat, când despre oameni și locuri faine, când despre politica acră despre care astăzi NU vreau să aud pentru că aduce încrâncenare și patimi urâte într-o viață și așa plină cu de toate.

 

În cei 10 ani de la prima postare am trecut prin stări paroxice. În cei 10 ani am fost foarte fericită și am trăit experiențe cum nici gândul nu cuprindeam. Au venit altele care m-au dărâmat, dar care m-au provocat să merg mai departe. Eu,dar altfel. Tot ce vreau să păstrez este dragul pentru lucruri și oameni frumoși și asta îmi propun să continui și  pe iexplore.ro.

 

Au fost oameni care au călătorit cu mine, s-au bucurat cu mine. Unii s-au pierdut când eu am amuțit o perioadă. Alții mi s-au alăturat când eu am reînviat crezând că avem nevoie de modele. Au fost cârcotași care au asociat cu Pitzipoanca, alții ( sau poate aceiași) care m-au hărțuit că nu am avut diacritica la mine. Am fost un grădinar bun și am îndepărtat toate buruienile care sădeau ură. Acum trebuie să mă apuc să cresc gândurile bune pe care le plantez de câțiva ani.  

 

Ce îmi propun în continuare să scriu pe iexplore.ro?

 

Pe acest blog voi încerca să vorbesc despre oameni frumoși, modele reale, oameni de bine, afaceri muncite, idei faine.

Voi povesti mai mult despre mine și voi continua să mă exprim așa cum sunt.

Voi vorbi despre echitate socială și oameni dincolo de etichete.  

Voi veni cu recomandări, doar dacă acestea sunt reale.

Voi elimina orice formă de ură, voi reduce orice formă de încrâncenare.

Voi încuraja și pe alții să se exprime pe blog în calitate de oaspeți.

Voi reanima interviurile cu oameni foarte faini, adevărate modele, care prin ce sunt au ceva de spus.

Voi încerca să fiu mai activă și să scriu mai des.

Voi separa total partea comercială de ce înseamnă formă deschisă de exprimare.

Voi promova orice formă antreprenorială (socială sau nu) care aduce valoare în societate.

Voi scrie despre muzică, artă cultură, cărți toate aceste lucruri care ne aduc mai aproape de noi și de Dumnezeirea din noi.

 

Mi-ar plăcea să mă urmăriți în continuare și pe viitor să fim mai mulți în comunitatea

 

I explore.

 

“Haideți să haidem!”