Adori bijuteriile din aur și vrei să știi cum să le porți? Iată mai multe detalii importante

24apr. - by admin - 0 - In Cu iz comercial

Aurul, argintul și pietrele prețioase și semiprețioase pot face diferența atunci când e vorba despre felul în care te simți. Indiferent că le alegi pentru un eveniment important din viața ta ori a cuiva drag, sau pentru viața de zi cu zi, bijuteriile îți pot schimba starea de spirit și felul în care te raportezi la propria persoană, dar pot influența și impresia pe care o lași celor cu care interacționezi. În aceste cazuri, indiferent de cât de mult adori aceste podoabe, important este să știi cum să le poți. În continuare vei afla mai multe detalii importante despre aceste aspecte.

Iată câteva lucruri de care să ții cont atunci când porți bijuterii

Primul aspect important este legat de momentul în care porți acele bijuterii. În mod evident, dacă e vorba despre un eveniment special, vei purta ceva pe măsură. În același timp, dacă vrei accesorii pentru mersul la birou ori prin oraș cu treabă, ar fi indicat să eviți piesele extravagante, opulente și cele statement. Această decizie e crucială, deoarece o bijuterie nepotrivită poate atrage după sine critici, remarci ori priviri cârcotașe. Chiar dacă ești genul de persoană care nu ține cont de părerile celor din jur, trebuie să ai în vedere de contextul în care vei fi în momentul în care vei purta acele bijuterii.

Un alt aspect ține de materialele din care sunt făcute bijuteriile. Dacă știi că ești sensibilă la anumite metale, evită-le, iar dacă nu te regăsești în acest scenariu și poți purta orice, încearcă, pe cât posibil, să păstrezi o liniaritate. Dacă dorești să folosești piese din mai multe metale prețioase, ele trebuie să urmeze niște reguli. Spre exemplu, dacă ai o brățară ori inele din argint și dorești să porți și un ceas la mână, poți alege unul argintiu, fie din același material, fie dintr-un aliaj ce se apropie de culoarea celorlalte accesorii. Apoi, dacă vrei să schimbi registrul și metalul, poți să găsești aici cercei de aur, pe B&B Shop, ori un lănțișor finuț. În cazul în care vrei să păstrezi o unitate cromatică, aurul alb poate fi de ajutor, dar se pot face combinații bune și cu varianta galbenă.

Ultimul sfat de luat în considerare este frumusețea bijuteriilor. Locul din care ți le iei este important, deoarece un design nepotrivit poate strica întreaga ținută. Pe de altă parte, chiar dacă alegi piese simple, dar elegante, rafinate și de bun gust, imaginea ta va fi îmbunătățită considerabil. Acela este momentul în care știi ce este calitatea. Așa că, dacă găseșți un magazin cu bijuterii pe gustul tău, comandă-ți câteva piese noi și continuă să te bucuri de frumusețe. Bineînțeles, poți alege un card cadou pe care îl poți dărui și unei persoane dragi, împărtășind, astfel, bucuria.

Sunt nenumărate persoane cărora le plac bijuteriile, dar multe dintre ele nu știu cum să se pună în valoare folosindu-se de ele. Alege să fii diferită și să îți rafinezi ochii și gusturile, deoarece accesoriile potrivite fac diferența!

Sursa foto: Unsplash.com