Ajuta-i pe altii sa te ajuti pe tine

31aug. - by Corina Stefan - 0 - In Uncategorized

Ieri am fost usor trista si s-a vazut in scriitura mea. Lucrurile s-au succedat asa cum am descris asadar  tristetea e lesne de inteles. Pentru azi  las lamentarea de o parte si ma intorc la mine insami.

Am fost sa fac niste plati pentru firma si intrcandu-ma am zarit o silueta rozalie, scrobita, dar usor gheboasa, inaintand usor-usurel. Batrana care reprezenta respectiva silueta parea adusa sub greutatea sacoselor.  Asa ca am eliberat-o de sub greutatea lor  ca un bun samaritean. Femeia aceea chiar cara niste kg bune in bratele acelea aparent fragile si pe presiune picioarelor schiopatand.  Mi-au alucat mainile spre pamant sub greutatea sacoselor.

Mi-a zis ca ea face cumparaturi si pentru fratele ei care este bolnav, ca are o fiica, dar nu poate sta cu ea  toata ziua buna ziua. Am privit-o mai bine. Avea parul alb, ochii albastrii. Imbracamintea ii era curata, scrobita, chiar cocheta. Rochia rozalie- era de fapt de un ciclame inchis, cu un croi frumos.  Isi ducea cu demnitate batranetea. Am simtit-o cu lacrimi in voce  cand m-am oferit sa o ajut, dar nici o lacrima nu i-a brazdat fata. Am dus-o pana aproape de casa.  Ma dureau usor mainile, dar un zambet imi rasarise pe fata.  Nu o ajutasem numai pe batrana. Ma ajutasem pe mine.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail