Cărți de dezvoltare personală în 2021 de la DPH

27mai - by admin - 0 - In Trup, Minte, Suflet

Uneori, în viață, ne lovim de necesitatea de a afla răspunsuri, de a avea propria viață sub control, pentru a putea planifică în mod inteligent următorii pași de care avem nevoie pentru a ne dezvolta pe plan personal și profesional. Desigur, cercetarea pe cont propriu nu va înlocui niciodată ajutorul dat de un terapeut saucoch însă, în problemele minore sau în descoperirea sensului vieții, cărțile de dezvoltare personală pot fi foarte utile. 

Cărțile de dezvoltare personală pot să fie găsite peste tot, în zeci de categorii care aduc în centrul atenției exact problemele cu care te poți confruntă în anumite etape ale vieții. Te îndrumă, te motivează și îți oferă soluții pentru a atinge succesul. Aceste cărți folosesc un limbaj ușor de înțeles, iar lectură este inspirată, care te relaxează și chiar  sunt sursă de ghidaj în a găsi soluții pentru problemele cu care te confrunți. 

carti de dezvoltare personala

Cărțile de dezvoltare personală sunt un ajutor de nădejde pentru a află răspunsuri la diferite probleme, dar sunt și o bună modalitate prin care poți să evoluezi atât pe plan personal cât și profesional. Dacă ești în căutarea unei lecturi interesante de pe urmă căreia poți să înveți ceva prețios pentru tine, atunci îți vom oferi câteva sugestii de cărți pe care le găsești la Didactica Publishing House.

,,Unbox your life” de Tobias Beck 

Dacă eșți în căutarea unei cărți care să te scutească de obișnuitele discursuri motivaționale, super elaborate, exact acest lucru îl face și autorul în cadrul cărții șal. Prin filozofia lui, autorul evidențiază faptul că poți să fii fericit și o persoană de succes dacă faci bine altor oameni și te manifești mereu prin cea mai bună versiune a ta. Vei învață să vezi oportunitățile înainte de toate și nu problemele cu care ai putea să te confrunți în cazul în care ai alege o anumită varianta. 

Este o carte pe care o vei savura cu plăcere iar filozofia autorului cu siguranță va reuși să îți deschidă mintea și să îți creeze o nouă perspectiva prin care să îți trăieșți viață de acum înainte. 

,,Dream Life Blueprint” de Dan Luca 

Dan Luca scoate în evidență faptul că dezvoltarea personală nu mai este un lux de mult timp, ci o necesitate. Chiar dacă în acest moment ești conștient că ești în punctul care trebuie și ești mulțumit și în momentul actual de persoană care erai cu 12 luni în urmă, atunci înseamnă că nu ai crescut suficient de mult. Această carte subliniază importantă evoluției continue că om, pe toate planurile vieții și să realizezi mai ușor că nu este nevoie de eforturi considerabile pentru a atinge acele rezultate pe care ți le dorești. 

,,Exerciții pentru o minte echilibrată” de Ginny Smith, Philip Carter, Ken Russel

Ești un maestru al cuvintelor sau un matematician priceput? Descoperirea abilităților pe care le ai poate să fie un aș în mânecă pentru o carieră strălucită și de succes. Vei putea ști ce se întâmplă în mintea ta și cum poți să îți menții creierul sănătos pe tot parcursul vieții. 

Aceste exerciții pentru o minte echilibrată pot să te ajute să îți identifici punctele forțe sau pe cele slabe, să îți creezi un plan de antrenament personalizat, dar și să înțelegi cum poți să introduci aceste exerciții în viață de zi cu zi. Acestea sunt importante pentru a te dezvoltă și pentru a ști care este direcția corectă în care trebuie să te îndrepți. 

,,Echilibru profesie – familie” de Lothar Seiwert

Acum, mai mult că oricând este necesar să poți crea un echilibru între viață profesională și cea de familie și să încetezi să acționezi haotic, astfel încât să poți să te bucuri de tot ceea ce îți oferă viață într-o zi. Această carte este presărată cu soluții care sunt menite să îți ușureze crearea unui echilibru între viață profesională și cea de familie. Vei învață în aceste câteva rânduri cum să te organizezi mai bine, cum să prioritizezi ceea ce este cu adevărat important și, mai ales să găseșți modalitățile cele mai bune prin care să creezi un echilibru pe toate planurile vieții. 

,,The 5AM Revolution” de Dan Luca 

Această carte pune punctul pe ,,i” și te indeamnna să faci o schimbare în viață ta. Oamenii vor să își schimbe viață însă, datorită unor motive precum lipsa timpului, ajung să bată pasul pe loc. Trăim în niște vremuri în care toată lumea este copleșită și totuși sunt câțiva care reușesc foarte bine să se afirme pe plan profesional. 

5 am revolution

Este o carte cu strategii concise fără detalii de umplutură, în care vei găși numeroase tehnici pentru a fi productiv, să îți îmbunătățești calitatea somnului, să îți începi ziua în mod optim și totodată, să găseșți echilibru între viață profesională și cea personală. 

Vei putea învață cum să îți aloci timpul mai eficient și să devii o versiune mult mai bună a ta. 

Acestea sunt câteva cărți de dezvoltare personală pe care le-am selectat și sperăm să te ajute în viață de zi cu zi. În curând revenim cu informații despre o colecție dragă nouă, Build+ Become.

 

Este important să le citești deoarece vei  găsi multe sfaturi prețioase și să îți creezi un program care să îți ofere avantaje pe toate planurile. 

Ți-a plăcut? Spune și prietenilor!

Iți spunem totuși că atunci când distribui o parte din datele tale personale pot apărea în social media.

Foto: Pixabay și Didactica Publishing House