Cele mai bune cursuri online gratuite cu diploma

10sept. - by admin - 0 - In Despre cursuri online Utile

Dezvoltarea personala este mereu bine venita deoarece te ajuta chiar si pe plan profesional. Indiferent daca detii un business, lucrezi intr-o corporatie sau ai un job, sa urmezi un curs online poate sa aduca beneficii. In plus, urmand cursuri online vei putea dezvolta o serie de cunostinte care sa te ajute sa te dezvolti in domeniul de activitate in ncare lucrezi sau pe care ti-l doresti. 

cursuri online cu diploma gratuit

Daca doresti sa afli totul despre cum sa devii un programator de succes, sa inveti cum sa faci torturi personalizate, cum sa iti pornesti afacerea de content marketing online, poti sa gasesti pentru toate acestea cursuri de specializare. In cazul in care nu ai resurse financiare pentru a urma un curs platit, poti sa le urmezi pe cele gratuite puse la dispozitie pe diverse tipuri de platforme. Noi ne-am documentat si am selectat cele mai populare platforme unde poti urma cursuri online gratuite si sa poti obtine la final o diploma. 

Exista mii de cursuri din care poti alege si poti invata despre orice, chiar de la profesori recunoscuti fara sa fie necesar sa ii ai in fata ta. Iata lista propusa de noi: 

Hubspot 

Aceasta este o platforma de marketing software ce ajuta companiile sa atraga vizitatori, sa obtina lead-uri si mai multe vanzari. Hubspot ofera o certficare inbound marketing ce consta in parcurgerea a 12 clase ce pot fi urmate la cerere gratuit.

Clasele includ si o serie de resurse aditionale pentru a putea parcurge cursul cat mai in profunzime. Pentru a putea obtine certificarea este necesar sa parcurgi cursul in proportie de cel putin 75% si sa treci de un test care dureaza 75 de minute si contine 60 de intrebari. 

EDX

Este o platforma online care si-a propus sa creasca nivelul de educatie al oamenilor de pretutindeni.

Platforma a fost dezvoltata de catre universitatea Harvard si MIT in anul 2012 unde sunt adunate cursuri de calitate de la peste 85 de universitati din lume. Cea mai mare parte a cursurilor este gratuita iar pentru a putea obtine o certificare pentru atestarea cunostintelor in domeniul pe care l-ai studiat va trebui sa achiti o taxa fixa. 

Coursera 

Pe aceasta platforma tot ce trebuie sa detii este dorinta de a invata si de a te perfectiona in domeniul dorit. Sunt disponibile sute de cursuri dezvoltate de profesori universitari cu experienta. Aproape toate cursurile sunt gratuite si daca doresti sa obtii o diploma recunoscuta poti sa o obtii contra unei sume decente si parcurgerea indicatiilor oferite de profesori.  

Udemy.com 

Acesta este locul unde isi dau intalnire profesorii cu cursantii. Vei putea gasi milioane de cursuri online gratuite dar si cu plata in domenii precum IT, finante, marketing si management, e-commerce, baze de date si multe altele. Udemy iti ofera si posibilitatea de a obtine un certificat de recunoastere a competarii unui curs platit oferit pe platforma. Acest certificat il vei putea prezenta chiar si potentialului angajator.

Craftsy.com 

Este o sursa utila pentru dezvoltare personala care te ajuta sa fii mai creativ si mai indemanatic. Cursurile de pe aceasta platforma pot fi accesate oricand de oriunde si le poti urma atunci cand iti doresti fara sa ai parte de presiune sau sa iti faci probleme ca nu ai ajuns. Vei putea urma cursuri de gatit, gradinarit, fotografie, cusut si multe altele. Nu vei obtine neaparat o diploma dar daca iti doresti sa faci ceva amuzant si creativ aici vei gasi numeroase cursuri in acest sens. 

Sursa foto: pixabay.com

Iti place articolul? Da mai departe! Asa ajutam fiecare destinatie romaneasca.

Doar iti spun ca atunci cand dai share in Facebook iti dezvalui si identitatea, asa cum se intampla pe social media.