Despre mine

6oct. - by admin - 1 - In Trup, Minte, Suflet

Despre mine

Despre mine

Am stat mult pe gânduri dacă să scriu sau nu acest „Despre mine”. Din 1000 de subiecte, cel mai dificil este să scriu despre mine.

Eu sunt Corina, sunt ceea ce eu consider motorul IXPR, iniţial al I explore. I explore rămâne fiindcă exploratorul sunt eu.

 Dacă m-ai întreba  ce am făcut în ultimii 5-10 ani, aş răspunde simplu: am crescut, am învăţat, mai cresc şi încă mai învăţ! Zi de zi.

Am înfiinţat I explore  în 2012, ca pe un proiect de suflet pentru mine. Era vorba despre turism, turism inbound pentru persoane cu dizabilităţi. O nişă specială, pentru oameni speciali.  Am învăţat că turismul accesibil este de fapt un segment de turism care se apropie mai mult de lux, decât de categoria socială. Aşa am început  să aprofundez  subiectul “expensive travelers”. Am devenit ghid, am arătat România  frumoasă altora.  M-am bucurat alături de fiecare peisaj ca atunci când l-am văzut prima oară. Am povestit fiecare poveste cu sufletul la gură ca atunci când eu am ascultat-o sau citit-o prima dată.

La I explore,  cum se întâmplă cu micile antreprenoriate m-am ocupat de tot. De la documentare (de obicei pe teren- văzând şi făcând), promovare, blogging, am participat la târguri, am fost personal operaţional, am  creat pachete inedite.

Vara aceasta am făcut o schimbare, în  sensul că I explore  a devenit IXPR.  Mă întoc la scris  şi lucrez la training-uri  inedite şi la cât mai multe evenimente surprinzătoare.  A fost o nouă lecţie:  să nu dezertezi,  ci să te reinventezi. de câte ori e nevoie. Mai ales să faci lucrurile de drag! Vorbind de drag, turismul accesibil rămâne un proiect de suflet, pe care îl voi voi relua în aproximativ 2-3 ani când apele tulburi ale accesibilităţii vor fi mai limpezi.

I explore nu acoperă ce am făcut în ultimii ani. Am fost reporter, am fost şi scriptolog. Am fost creativ şi organizator. Mai înainte de toate, am fost propriul modelator. Am învăţat din toate şi de la toţi. Am şlefuit mulajul din care sunt făcută şi îl şlefuiesc zi de zi.  Acum ştiu  când, pe cine şi ce să tolerez, ce merită păstrat în desaga vieţii şi ce trebuie lăsat de o parte.

M-am distrat, am călătorit mult prin România. M-am plimbat cu motocicleta, cu bicicleta sau cu maşina  mai pe şosea, mai pe coclauri. M-am îndrăgostit de fitness. Am realizat că o cale scurtă este spinoasă şi plină de dezavantaje.  M-am bucurat, m-am întristat, mi-am făcut prieteni, am întâlnit caractere, am ascultat poveşti de viaţă, mi-am creat exemple, am învăţat lecţii, merg mai departe.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

One thought on “Despre mine”

Comments are closed.