Falimentul Divelor

30iul. - by Corina Stefan - 0 - In fun Uncategorized

Citeam astazi  pe blogul lui Iulian Urban despre o domnisoara care a ajuns sa fie urmarita de creditori pentru o pereche de silicoane. Cum asa? A facut imprumut pentru o operatie estetica de marirea a sanilor, ipotecand casa. In clipa in care nu a mai putut plati ratele… va imaginati ce s-a intamplat.

http://www.urbaniulian.ro/2008/07/29/nebunia-creditelor-bancare-la-romani-creditele-pentru-silicoane-sau-cum-sa-iti-pierzi-casa-prosteste/

Justificarea ei a fost ca investeste in frumusete pentru un viitor infloritor. Acum ma intreb daca isi va lua drept acoperis silicoanele puse. Sa nu o plang prea tare totusi, domnia si prostia se platesc!

Cu ceva vreme in urma ironizam un articol despre cum sa devii diva,(http://tzoanca.wordpress.com/2008/07/11/sunt-o-diva-uat-de-fc/) in care spuneam  ca o femeie care face credit pentru haine, atinge si un al doilea obiectiv, slabind  in timp ce fuge de creditori. Dar lucrurile nu mai sunt o gluma seaca, ci au scapat de sub control de-a dreptul, urmarirea „divelor” se intampla. Exista femei care nu mai stiu limita si  „frumusetea absoluta” le ia mintile si, bineinteles, banii.

„Un regat pentru un cal”  s-a transformat in timpurile noastre in „o casa pentru o pereche de sani mari”. Din fericire fenomenul nu e generalizat, dar de ce atata nebunie pentru o frumusete falsa?

SIlicoanele nu pot fi o sursa temporara de venit, fiindca ele nu pot fi nici amanetate, nici inchiriate. Sau… mai stii?

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail