Promovarea unei mici agentii de turism inbound

25nov. - by admin - 0 - In De bine despre altii

Ai o mica agentie de turism inbound si nu stii unde sa o promovezi?

Chiar si in era online-ului este dificil sa iti promovezi agentia de turism inbound. Am trecut prin chinurile acestei etape intrucat, in prima faza, nu am stiut de unde sa incep. Eu eram aici, turistii in lumea mare!

Acum fiindca de-a lungul timpului am prins experienta si am gasit resurse, pentru a va usura sarcina o sa vin in intampinarea voastra cu unele sfaturi. In prima etapa o sa aduc in atentie metodele care implica costuri minine sau chiar gratuite.

Promovarea  agentiei in comunitati de turism

  • Matadornetwork este o comunitate de turism care descrie diverse categorii de interes pornind de la clubbing la dezbateri publice. Poti promova afacere descriind ce faci, iti permite link to website.
  • Wayn   o platforma faina de calatorii. Iti permite sa iti gasesti prieteni in comunitate  bazat pe interes, sa iti incarci fotografii, sa dai si sa ceri sfaturi. Desi nu promovezi pachete turistice, poti sa intri in contact cu membri comunitatii si sa povestesti despredestinatia ta, sa adaugi fotografii, sa le raspunzi celor interesati de Romania.
  • Touristlink  iti deschide posibilitatea de a-ti face un profil amplu, in care poti introduce inclusiv propriul website.  Problema pe touristlink este ca aproape toti membri sunt furnizori de turism inbound si exista un cerc vicios al invitatiilor in destinatia mama a fiecaruia.
  • Freenomad  este o platforma  in principal business to business. Pe langa faptul ca te poti conecta cu profesionisti din intreaga lume din domeniul turismului inbound sau outbound, freenomad are optiunea de blogging. Iti poti adauga descrierea destinatiilor, dar si a pachetelor.
  • Virtualtourist- este mai degraba un forum care iti permite sa raspunzi turistilor la intrebari.

Site-uri de promovare pentru pachete si agentii de turism inbound

  • Exploco-  odata adventuresportsholiday- este un site de turism dedicat in mai degraba circuitelor de aventura decat celor culturale. Avantajul este ca se adreseaza operatorilor de inbound.
  • Worldtravellist este un director de agentie de turism din toata lumea.
  • Vacanza.com  permite agentiilor turoperatoare inbound sa isi adauge circuitele pe teme de interes (culinar si arta).
  • Worldtouroperators,  ca si worldtravellist, acesta este un director al turoperatorilor in turism, majoritatea inbound.

Lista este mult mai lunga, pentru inceput v-am furnizat cateva repere, mentionand ca pe toate aceste site-uri  va puteti lista gratuit  serviciile voastre de turoperator inbound. Sport la treaba!