Superblog 2018

1mart. - by Corina Stefan - 0 - In Trup, Minte, Suflet

Mă înscriu la SuperBlog – primavara 2018. inscriere superblog 2018


 

Ieri am decis să mă înscriu la SuperBlog. Am realizat că nu am participat niciodată la o competiție de gen și poate fi o o nouă experiență.

 

Nu promit că voi răspunde la toate provocările. După cum mă descriam la un moment dat, sunt un metis între Alice în Țara Minunilor, Mad Hatter și March Hare. Timpul și provocările se pot schimba pe parcursul itinerariului SuperBlog.  


 

Până la urmă, mă înscriu pentru experiența în sine, pentru a mă provoca într- o nouă direcție.  Domeniile din care vin sponsorii îmi arată că temele vor fi făinuțe.  Premiile sunt faine, dar ele cad pe plan secund. Premiile se duc, experiența și provocarea rămân.

 

Nu mă voi da peste cap să câștig. Nu voi apela la “artificii” și nu mă voi abate de la ce sunt pentru a câștiga un premiu. Voi povesti cu “vocea” mea, cu starea mea din momentul în care voi scrie, cu aceeași naturalețe, emoție și umor (când se poate!)  ca în viața de zi de zi. Voi scrie pentru oameni ca mine, ca voi. Până la urmă despre asta e vorba: să rămâi autentic!

 

Succes tuturor participanților!


 

PS: Voi avea categorie dedicată pentru SuperBlog să nu fac o shaorma cu de toate pe iexplore.ro.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail