Un Paști tradițional și rafinat, adică “Omega”

12apr. - by admin - 0 - In Trup, Minte, Suflet

Sărbătorile Pascale au avut dintotdeauna propria efervescență. Iar dacă acum explorăm lumea în lung și în lat, dacă din timp în timp, mai face și câte o incursiune spre lumea noastră interioară, prin acest articol ne propunem o călătorie în timp, în perioada sărbătorilor de Paște. Motivul călătoriei ni-l dă Omega Catering, care ne aduce pe masă, meniul de Paște în 2021, livrat acasă, în prag.

Sărbători de Paște în Bucureștiul de altă dată

Domnițele și boierii Bucureștiului de altădată se înfruptau din cele mai alese bucate la masa tradițională de Paști. Știți bine ce forfotă era la conac, pentru ca cele mai proaspete produse să ajungă la timp în bucătăria celor mai talentate gospodine. 

Bucate pentru meniul de Paște, gătite cu dragoste

Așa este și la firma noastră, unde din timp totul așteaptă să fie preparat cu mult talent și dragoste. De ce să nu alegi în acest an „de acasă și pentru acasă”, adică apelând la firma de catering “Omega’, ale cărei delicatese culinare sunt, pe de o parte, gătite traditional, după rețeta buncii, dar se bucură și de finețea și rafinamentul culinar, de mirodeniile folosite prețios de maeștri bucătari ai arisocraților de odinioară?

Fără niciun efort, prin comanda online, “bunătățile la oală” vor ajunge aburinde și la timp, pentru ca împreuna cu familia, coșul iepurașului să cuprindă: frumos vopsitele ouă roșii, drobul gustos și pufos, pasca delicioasă, aburindă și cozonacul de ți se topește în gură, alături de celelalte preparate culinare pe care le alegi. O masa îmbelșugată, gustoasă și tradițională, alături de familie! 

De fapt, de ce e atât de importantă Sărbătoarea de Paști?

Sărbătoarea primăverii, care aduce atâta bucurie în sufletele noastre și care ne vorbește despre renaștere, pe care în fiecare an încercăm să o organizăm cât mai specială, dat fiind faptul că familia și toți cei dragi se reunesc în fața mesei, este și ocazia pe care o poți folosi pentru ca miresmele copilăriei să se combine cu textura de catifea a bucatelor preparate de firma “Omega”, fără ca tu să te obosești în vreun fel. Simplu, comod, cu excelența produselor absolut garantată, bunătățile de Paști, într-o armonie de culori și miresme, vor ajunge pe masa ta, în timp util. 

După un post în care ne-am strunit dorințele culinare și gândurile, bucuria Sărbătorilor Pascale, belșugul, speranța și norocul anului în curs sunt strict legate de aspectul și conținutul mesei festive, care ne oferă ocazia să stăm alături de familia lărgită, de toți cei la care facem referire în rugăciuni. Cum poți face asta mai frumos, decât degustând prea plinul coșuleț oferit de “Omega”, de unde mirosul îmbietor al ciorbei de miel, de exemplu, te îndemnă să mănânci repede, tocmai ca să nu pierzi pielea crocantă și gustul savuros al fripturii, deliciu pe care îl așteptăm cu nerăbdare în fiecare an. 

meniu de paste omega

Este o recompensă pe care o meriți și este un cadou generos pentru cei dragi, pentru că mai mult decât cea mai gustoasă mâncare, râsete și atmosferă caldă, ce alt răsfăț să gândești pentru această minunată sărbătoare, atât de dragă nouă, românilor? Sigur că mai există ceva: miresmele, bucuria simțurilor când degustă mâncare delicioasă, faptul că toți vor povesti după aceea despre minunatul festin. Tu însă vei fi odihnit, vei avea timp să alegi cele mai frumoase aranjamente și decorațiuni și să decizi ce flori îți vor împodobi masa. Un Paști fericit, cu sănătate, alături de cei dragi!

Alege să petreci traditional și rafinat Sărbătorile Pascale, să-i bucuri pe cei dragi cu mâncărurile preferate excelent gătite, astfel încât tu, asemeni domnițelor sau boierilor de odinioară, să ai tot ce este mai bun pe masă. Ceea ce trebuie să faci este doar cea mai potrivită alegere:  firma de catering “Omega”, o comandă online și toate bunătățile din oală vor ajunge, din bucătaria noastră, în coșulețul cu surprize al iepurașului tău. 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail