Victime la poarta justitiei

9mai - by Corina Stefan - 3 - In fun

Asociatia Victimelor Magistratilor a pus-o de un miting mic (chiar mic!) in fata CSM. Nu de alta, dar Primaria nu s-a invrednicit sa elibereze autorizatia decat cu un sfert de ora inaintea manifestatiei. Inca un motiv de scandal! Mai ales ca institutia publica (CSM) isi are sediul intr-o cladire privata, cladire care are si o administratora (tot privata) artagoasa. Aveti grija cand va poarte pasii prin cladirea CSM ca s-ar putea sa vi se arunce la gat  doamna fara nume, invocandu-va ca ati intrat pe proprietate privata.

http://www.zoopolitik.ro/play.php?vid=1111

Meetingul s-a desfasurat prin  intonarea, in mod pamfletar si parodic, a imnului magistratului roman. Mai pe o voce, mai pe doua, cele doua maini de revoltati (in total, meetingul era format din 10 oameni!) au reusit sa isi transmita mesajul.

http://www.zoopolitik.ro/play.php?vid=1112

3 thoughts on “Victime la poarta justitiei”

  1. Nu stiu, chiar nu stiu ce se mai intampla cu ei fiindca nu le-am mai urmarit activitatea. Liderii- cred ca erau2 lideri unul formal si unul informal, as zice- pareau insufletiti,dar cred ca nu erau suficienti de determinati, considerand numaul mic de oameni pe care au reusit sa ii stranga pe atunci.

  2. ziceau ca au 900 membri , am vrut sa ma inscriu si eu in ea dar au conditionat de prezenta mea la Bucuresti si am renuntat , vad ca de 2 ani nu mai au nici site , sa nu le fi facut autoritatile ceva ?

Comments are closed.