Vloggerul, Dacia și parchetul

10apr. - by Corina Stefan - 0 - In Trup, Minte, Suflet

Vloggerul Hai cu Dacia, networkingul si parchetul

 

Săptămâna trecută am ajuns la o întâlnire BNI și la final ne-am adunat gașcă de femei: Ioana (vloggerul Hai cu Dacia), Georgiana (Alma Parchet Natural), Catalina (Safen.ro) și eu (iexplore.ro). Cea care m-a chemat la networking a fost Georgiana Enache, de la Alma Parchet Natural. În schimb, Ioana ne-a urcat în Dacie să ne ducă pe fiecare încotro. Iar de acolo încolo, a fost discuție între femei.

 

Pentru că Ioana (vloggul Hai cu Dacia) a inundat casa și are nevoie de parchet nou, m-am gândit să i-o prezint pe Georgiana, care asta face: vinde parchet din lemn.  Așa că discuțiile între femei au fost de data asta nu despre modă sau copii, ci despre parchet. De fapt, în jurul meu femeile vorbesc despre modă, dar și despre o mie de alte lucruri.

 

Numai că Ioana a pornit camera și pe drum  și ne-am trezit într-o conversație între femei (imaginați-vă! 🙂 ) fiecare dându-și cu părerea pe bucata ei.  Vorba Ioanei: Fiecare cu ce are!

 

Cum discuția între vloggerul Hai cu Dacia și Georgiana de la Superparchet.ro a devenit o ședință de cumpărături

 

Care e faza cu parchetul?  Ioana ne spunea săptămânile trecute că a avut inundație în casă așa că am pus cele două doamne în legătură. Pe drum,  Ioana a început să o descoasă pe Georgiana: ce parchet să cumpere? Ce să aleagă să reziste la apă (să nu spuneți niciodată barcă cum am făcut eu, că nu e răspunsul corect!), cum se montează corect parchetul?

 

Pe Ioana o preocupa cum se montează parchetul în jurul ventiloconvectoarelor să nu rămână podeaua neterminată (așa cum povestea că a mai pățit), eu o trăgeam pe Georgiana de limbă cum e cu parchetul stratificat – îmi făceam documentarea din mersul Daciei.  Așa că, din vorbă în vorbă, am făcut un detur la Alma Parchet Natural ca Ioana (vloggerul) să își aleagă parchetul și să aranjeze montajul.

 

Hai cu Dacia chiar e un vlogg cu discuții ca între prieteni. Vă alăturați?!

 

Eram în Dacia între prietene, iar discuția a fost naturală, spontană. S-a lăsat cu un fel de tutorial how to pentru că Georgiana era acolo și știe o mulțime de lucruri despre parchet. De fapt, femeia asta chiar iubește lemnul.

 

Filmul este needitat și dacă vă uitați, veți vedea că e pe bune. Nu au fost duble, triple sau cvatriple! Dacă ar fi fost așa, la traficul din București, ne prindea Crăciunul. Este 100% ce s-a întâmplat în Dacia.

 

Ioana e vlogger așa cum e în viața de zi cu zi. Este 100% ea. Și credeți-mă, o cunosc de foarte mulți ani. E la fel de ea în Dacie pe când are camera pornită, pe cât este de ea între prieteni sau la birou. Nu îi convine ceva? Spune! Îi place ceva? Exclamă! O impresionează o cauză? Se implică!

 

Și fiindcă o cunosc bine, o să spun “din casă”: Ioana este unul dintre oamenii aliniați cu ei înșiși, este una dintre persoanele la care m-am gândit pe când scriam “Ce ne face autentici.

 

E genul de vlogger pe care îl urmăresc și îl susțin cu drag. Cu atât mai mult că mi-e o prietenă dragă. Cu atât mai mult că e ea indiferent că e pe Youtube sau în viața reală.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail